VCA certificatie Disclaimer
 

Reinigen met stoom

De kracht van stoomreiniging zit hem in de combinatie van lage druk en een zeer hoge watertemperatuur. Hoe deze behandeling wordt uitgevoerd is erg afhankelijk van de ondergrond of steensoort.

Wij passen ook stoomtechniek toe voor het verwijderen van verflagen op gevels. Veel gevels van woningen zijn in het verleden van geschilderd. Als u overweegt om de gevels van uw woning weer in originele staat te herstellen door de verflaag te verwijderen dan bent u bij ons op het juiste adres. Op vakkundige wijze verwijderen wij de verflagen van uw gevelmetselwerk zonder de stenen te beschadigen. Hierbij wordt ook gedacht aan het milieu.

Stoomtechniek wordt ook gebruikt bij het verwijderen van graffiti. Met name als er een semi-permanent anti-graffiti systeem is geplaatst is reiniging met stoom de beste oplossing om het systeem inclusief graffiti te verwijderen. Ook als er geen anti-graffiti systeem is geplaatst kunnen wij de verf vaak met stoom in combinatie met een speciale (milieuvriendelijke) afbijt verwijderen.

Beukenlaan 5  |  7917 PK te Geesbrug  |  Tel: 0524 - 290 679  |  info@weidegevelreiniging.nl